За продажба Строителен терен, Gili Meno island near Bali, West Nusa Tenggara, Индонезия, Gili Meno, Gili Indah, Pemenang, NTB

За продажба - Cod. 37518

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 940 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 940m2

Gili Meno Paradise Island е само на 1 час от Бали с бърза лодка, международно и нововъзникващо туристическо място.
Земя за продажба е рядко срещан голям парцел от 940 кв.м. с директен достъп до пътя и само на 200 метра от най-добрия плаж за шнорхел. Той е идеален за частни вили и бутикови хотели. Най-красивата земя с най-стратегическото местоположение на Гили Мено. Този парцел е на разстояние от камък от известния разцвет на BASK, където актьорът Дейвид Хаселхоф притежава луксозна вила.
Има много причини защо да инвестирате в тази земя:
1. Страхотно стратегическо местоположение; край пътя и много близо до най-добрия шнорхел плаж с подводни скулптури и корабокрушение
2. Лесен достъп директно от Бали и Ломбок на бърза лодка Padangbai / Bali 1 час, Bangsal / Lombok 5 минути
3. Световна туристическа зона и развиващ се пазар, много популярен сред туристи от цял свят
4. Най-подходящото време за туризъм със средно 320 слънчеви дни
5. Отлична инвестиционна възвръщаемост, като цените на земята се увеличават с 30-40% всяка година от 2014 г. насам
7. Настоящите тенденции показват, че 2019 е последната възможност да се инвестира в земя на справедлива цена в тази област
8. Търсенето и високите перспективи - въпреки глобалния спад, малки и големи инвеститори винаги търсят земя в "Гали Меено"
9. Инвестиции в укрепени от правителството съоръжения с нови оптични кабели, нови пътища и интернет. Скоростта на интернет се е увеличила значително през 2018 г.
10. остров Гили Мено вече има супермаркети, банкомати, бутици, много кафенета и ресторанти, луксозни помещения за настаняване, центрове за йога, много възможности за гмуркане, гмуркане с шнорхел, стоянка и много други дейности.
Gili Meno се превърна в първият избор като място за почивка за двойки меден месец и други туристи, които търсят луксозен тропически празник, без да се налага да отидете чак до Малдивите.
Този размер на земя 9,4 акра (940 м2) е трудно да се намери на остров Gili Meno, други опции за продажба са твърде малки или твърде големи. Тази земя ще се продава бързо, така че побързайте. Свържете се чрез имейл или WA.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB