За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Gili Air Island near Bali, West Nusa Tenggara, Индонезия, Gili Air, Gili Indah, Pemenang NTB

За продажба - Cod. 37522

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 500 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 500m2

За продажба е най-добрата възможност за годината, елегантно и силно изграждане на чисто нов ресторант в красивата Gili Air. Ресторантът разполага със салон с басейн в градината на 500 м2 парцел с всички удобства:
* басейн
* кухня
* бар
* голям джогло 9 х 10 метра с дървен разрез, много елегантен
* стая за персонала x 2
* баня за гости x 2
* персонални душове x 1
* складова стая
* Генераторна зала
Изграждането на този ресторант е завършено през март 2018 г. с най-качествени материали и основи. Тя също така може лесно да се превърне в частна вила за басейн, като добави стени към джоглото.
Тази продажба е предназначена за земя и строителство само със статут на собственост. Включва всички сгради, градина и плувен басейн с машина и т.н. Тя не включва ресторантски вещи или мебели. Той също така не включва нашата марка или фирма. Gili Air е чудесно място с по-голямо бъдеще за кулинарен и жилищен бизнес с по-високи приходи от продажби от Бали.
Мястото на ресторанта е само на 200 метра от Sunset Beach, на главния път Sunset Boulevard. Имотът е ограден с явански входна врата (тя е отворена и работи до продажбата).
Цената му е много ниска за бърза продажба поради лични обстоятелства. Цената на земята, плюс цената на сградите, е това, което искаме. Това е изключително скъпо и сложно за изграждане на островите Гили поради разходи за камиони, лодки, конски коли и портиер, така че това е възможност да не пропуснете.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB