За продажба Строителен терен, Lombok, West Nusa Tenggara, Индонезия, Batu Putih, Central Sekotong, West Lombok Regency, West-Nusa Tenggara 83365, Indonesien

За продажба - Cod. 33365

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 4.400 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Ломбок - красив плаж парцел в тихо и спокойно място с частен плаж, използван за verkaufen.Ein рай за отпадналите за лично ползване или като търговски комплекс.

Вижте тук: YouTube видео: https://youtu.be/prP2nwi4qtc

Този малък рай в западната част на Ломбок, можете да "почти" сам с удоволствие, тъй туризъм идва сега бавно в този ъгъл на Ломбок.

Остров Гили Asahan е този парцел обратното. Вече има много хубав курорт, наречен "Перла Бийч" .Ruhe и спокойствие ще намерите хората, които са на почивка в тази част на Ломбок.

Вие живеете в средата на индонезийската населението и тази част все още много ursprünglich.Dieses парцел е особено подходящ за малък курорт, частни жилища за себе си за експерти или за хора, които искат да се махна и да си пожелаеш на собствените си.

Името на това красиво място е "Вила Иша", което означава, толкова, колкото и "Завръщане у дома"! Дори и на Западния Ломбок е сравнително тиха, но скоро, развитието тук на Ломбок, развитието в Бали е angleichen.Ergreifen ви сега възможност да се докоснете до произхода на Ломбок, на по-малката сестра на Бали.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB